dimarts, 1 de juny del 2010

Tingana

Reconeixem que els escriptors d’aquest bloc hem passat per un periode de frustració, ja que últimament ens és molt difícil trobar menús de 10€ o menys. Trobem menús a partir de 13€ i amb una qualitat més que dubtosa.


Tot i així, ens alegra molt dir-vos que ahir vam trobar un menú per 12€ que pel nostre gust és excepcional. Es tracta del restaurant Tingana, que es troba al carrer Sant Elies.


El lloc està decorat de manera rústica però moderna. És un local de vàries plantes però cada una de les plantes és petitona. Això fa que les sales siguin petites i no et trobis agobiat per la quantitat de gent.


El tracte del personal és exquisit, són molt amables i gens pesats. I el menjar formidable.


Nosaltres vam menjar pipirrana (correcte, però tampoc és un plat complicat de fer) i uns xipironets excelents, amb salsa a triar, i acompanyats de patates al caliu, tomaca fregida i alberginia arrebossada.


Cal destacar les postres. Nosaltres vam demanar una tartaleta de figues. Crec que no exagero si dic que feia molt de temps que no menjava unes postres tan reboníssimes.


Per a mi és un lloc altament recomanable. Bon loca, bon tracte, i bon menjar. Això si, com que no hi ha res perfecte al món, el café no entra al menú.


1) ACCÉS: 4 duros
2) PERSONAL: 5 duros
3) AMBIENT: 4 duros
4) MENJAR: 4 duros
5) SOBRETAULA: 2 duros
6) ORIGINALITAT: 2 duros
7) FACTOR-G: 2 duros


Total: 23 duros


1 comentari:

  1. hola, helena!
    gràcies per visitar el meu bloc, m'ha permès descobrir aquest vostre, que em sembla d'allò més original i una gran idea. llàstima que per mi la vostra àre em queda una mica lluny, tan de bo haguessiu existit l'any passat quan durant una bona temporada venia un o dos cops per setmana a reus.
    sort i fins aviat!

    ResponElimina