dimarts, 29 de desembre del 2009

Lo bon profit

DESCRIPCIÓ:

Potser ara per ara no és una bona idea incloure el restaurant Lo bon profit en aquest blog. Sobretot per dos motius: el primer és que no entra dins de la categoria de llocs a on menjar per menys de 10€, i el segon és perquè després de dinar en aquest restaurant, no és bona idea fer res més que una bona migdiada.

Tot i així, la visita a aquest local ens ha sorprès gratament, i volem premiar-lo amb un espai al web. Lo bon profit compta amb un local acollidor i decorat de manera rústica. L'empresa és familiar i la sala no és de grans dimensions (la capacitat del menjador no deu superar la vintena de persones).

Entre les seves especialitats trobem la carn a la brasa i els cargols, però després de la nostra experiència en aquest lloc, podem dir que el xef l'encerta faci el que faci.

Podem destacar el bacallà amb salsa d'avellanes. La combinació salada del peix, amb la dolçor de la salsa aconsegueixen un resultat exquisit i sorprenent. No volem menysprear la sopa de cebes, que és generosament acompanyada amb formatge, ou i pa.

Els plats són abundants i la qualitat destacable. A més, el café l'acompanyen amb un xarrup d'aiguardent d'herbes cortesia de la casa.

Com a punts negatius comentem de la dificultat en trobar taula, i de la lentitut del personal. A més és importat que sapigueu que és dificil dinar per menys de 25€.

VALORACIÓ:

1) ACCÉS: C/ Cristòfor Colom 5. La zona on es troba no facilita gaire l'aparcament, tot i que no gaire lluny podem aparcar a la plaça de la Llibertat. El puntuarem amb 2 duros.
2) PERSONAL: Molt agradables però lents. 2 duros més.
3) AMBIENT: És un lloc agradable i acollidor, però no destaca per l'estètica del mateix. 2 duros.
4) MENJAR: La qualitat i la quantitat de menjar fan que Lo bon profit es guanyi 4 duros.
5) SOBRETAULA: La sobre taula es veu curta de temps per la lentitut del personal en servir els plats. Per compensar-ho serveixen molt bon cafè i inviten a aiguardent. 2 duros més.
6) ORIGINALITAT: Des del nostre punt de vista Lo bon profit no es guanya cap duro d'originalitat.
7) FACTOR-G: Aquest restaurant tampoc aconsegueix puntuar en factor-G

Lo bon profit guanya 12 duros.


29 de desembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada