divendres, 2 d’octubre del 2009

Com puntuarem els locals?

Aquest bloc no preten ser una guia gastronòmica "convencional", per tant una puntuació només a base d'estrelles, forquilles o similar ens serà poc útil.

De cada restaurant, intentarem "puntuar":

1) ACCÉS: Fàcil, difícil? És pot aparcar bé?
2) PERSONAL: Son simpàtics i agradables, lents?
3) AMBIENT: És un local agradable? Està cuidat?
4) MENJAR: Què tal es menja?
5) SOBRETAULA: El local provoca una bona conversa? Fan un bon café?
6) ORIGINALITAT: És el típic restaurant de menus? o s'ho curren per oferir quelcom diferent?
7) FACTOR-G: Factor "guai"

Cada un d'aquests ítems el puntuarem d'1 a 5 "duros" (per lo de sopars de duro), menys el setè, que es puntuarà de 1 a 3 duros, de manera que la màxima puntuació serà de 33 duros.

Els locals amb la puntuació màxima, rebran la "distinció" d'EURUS (per lo de que 33 duros més o menys 1 euro)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada